Tuesday 31 January 2017

Spelenderwijs de wedstrijdzeilregels toetsen

Nieuw:

watersporttest.nl nu interactief



Om te kunnen winnen moet elke wedstrijd- zeiler de regels van het wedstrijdzeilen kennen. En ook Het Regelschrift, al vele jaren het onmisbare naslagwerk bij alle kwesties en vragen over het reglement.



De maker, Henk Plaatje, international judge en jaren secretaris van de Zeilraad, heeft zijn Regelschrift interactief gemaakt. De naam van de site: watersporttest.nl. Hij omvat drie cursussen, oplopend in moeilijkheidsgraad.

De eerste cursus staat inmiddels live. Hij omvat 8 lessen/testen met ruim 180 multiple choice vragen. De meeste zijn voorzien van afbeeldingen en animaties. Als je een vraag hebt beantwoord, krijg je onmiddellijk de uitslag met feedback. Er is geen betere manier om spelenderwijs met beelden de regels te toetsen en jouw kennis te vergroten.

Zie zelf wat het voor jou kan betekenen. Ga naar watersporttest.nl en log in als gast om de demo te zien. Bevalt het? Maak dan een account aan en betaal via iDeal € 15,-- om een jaar lang ongestoord en intensief gebruik te kunnen maken van de vele informatie die je op de site vindt.

Het resultaat zie je terug in de uitslag van de wedstrijden die je zeilt. De uitgekiende beslssingen die je in de race hebt genomen, hebben je het zelfvertrouwen gegeven om te kunnen winnen!

De testen zijn bovendien heel goed te gebruiken door trainers en instructeur, al dan niet in groepsverband, bij het opleiden en trainen van beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers. En natuurlijk kun je ook samen met bemanning of familie oefenen.


www.watersporttest.nl

Het Watersportverbond ondersteunt daadkrachtig de nieuwe interactieve site. Een heldere aanbeveling! Wil je er alles van weten, neem dan contact op met Henk Plaatje zelf.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...