Monday, 21 January 2008

Nationale Umpire Opleiding 2008

Nieuwsbericht van het Watersportverbond over MATCH RACEN;

18-1-2008
Umpire opleiding start op zaterdag 9 februari 2008

Op zaterdag 9 februari a.s. start de Umpire-cursus op de Braassemermeer. De cursus bestaat uit 6 dagen en zal worden gecombineerd met de training van de Dames Yngling Talentploeg en de matchrace evenementen van de J22 klasse. De cursusdata zijn 9/10 februari, 16 februari, 23 februari en 1/2 maart. De onderdelen die zullen worden behandeld zijn:
• het besturen en positioneren van de rubberboot;
• de tactiek en regels van het matchracen
• de communicatie aan boord.

Naast een aantal theorieblokken zal het grootste deel van de cursus op het water worden gegeven. De cursus is zodanig opgezet dat het eerste weekend intensief zal worden getraind in combinatie met de matchrace training van de Dames Yngling Talentploeg. De twee zaterdagen die volgen zal de training worden gecombineerd met de matchrace evenementen van de J22 klasse. Het laatste weekend moet alle opgedane kennis en ervaring worden ingezet tijdens de Matchrace Spring Cup. Een ISAF Grade 4 evenement van de J22 klasse.

De cursus biedt plaats aan maximaal 9 cursisten. Minimale eisen zijn het diploma Wedstrijd- en protestcomitélid, of voldoende aantoonbare ervaring met jureren en/of umpiren. De kosten bedragen € 70,- (niet-leden € 100,-).

Via onderstaande link komt u op de pagina waar u een inschrijfformulier kunt downloaden.

Internetadres: www.watersportverbond.nl/content.asp?main_cat_ID=1&co_ID=685&me_id=533

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...