Saturday, 20 February 2010

Zeilraad Archieven on-line op Watersport website

De uitspraken van de Zeilraad zijn door Henk Botterweg opnieuw gerubriceerd en geactualiseerd, en vanaf heden staan ze de site van het Watersportverbond. 

Vanaf het jaar 2000 zijn ze per jaar gebundeld, bovenaan staan de samenvattingen gevolgd door de volledige uitspraak.
De actuele stand van zaken van de hoger beroepen die in behandeling zijn kunt u vinden in de rubriek "Samenvattingen 2009". Bovendien staat in rubriek "Uitsprakenregister" een lijst met hoger beroepen en de daarbij behorende regels uit de Regels voor Wedstrijdzeilen.

De hoger beroepen staan als PDF op de site waardoor ze eenvoudig te raadplegen zijn en gemakkelijk te printen. U vindt de uitspraken van de Zeilraad via deze link.
Hieronder vindt u per jaar de samenvattingen van de hogerberoepen.

Binnenkort kunt u de uitspraken overzichtelijk terugvinden op www.watersportverbond.nl/wedstrijdzeilen. Op die nieuwe website zal dan ook de rubriek "Schorsingen" te vinden zijn, hierin staan de personen vermeld die op dit moment door de zeilraad voor een bepaalde periode zijn geschorst.

Voor nadere inlichtingen of vragen kunt u contact opnemen met de secretaris van de Zeilraad Henk Plaatje.


The above posted text is about the Dutch National Appeal Committee: "de Zeilraad". They've reorganized and published their decisions in a pdf-archive going back to 2000.
With internet translation possibilities you should be able to translate the general gist of the 'verdicts'. If you come across a case you need clarification about, you can either ask Henk Plaatje (mail address above) or send me an Email.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...